Winkelwagen

Producten

PIXELHOBBY


,,
Is Pixelen uw hobby? dan kun u hiervoor nu ook bij ons terecht.

Een mooie foto overzetten in Pixelhobby classic pixels, of Pixel XL voor de kinderen? Onze Pixelhobbywinkel is operationeel. Uiteraard zal er nog wat aan bijgeschaafd moeten worden. Ziet u iets waar wij aandacht aan moeten besteden, of werkt er iets niet naar behoren. Laat het ons weten zodat wij het bij kunnen werken.

U bent (op afspraak) van harte welkom in onze winkel in IJsselstein om zelf uw PixelHobby kleuren en benodigdheden uit te komen zoeken.

M.i.v. September 2016 is www.Hobbywinkel-cre-actief de winkel voor uw Pixel hobby in IJsselstein
Hiervoor hebben wij ook een extra webwinkel ingericht.

Zoekt u Pixelhobby of bent u benieuwd wat u er mee kunt doen neem dan een kijkje in onze Pixelhobby winkel http://www.creatiefmetpixelhobby.nl/

PixelHobbyXL is vooral leuk voor kinderen 
PixelHobby classic is een mooi systeem voor volwassenen om bijvoorbeeld een mooie foto om te zetten in een PixelHobby schilderij. U voert in het Speciale PixelHobby programma een foto in en geeft aan welke maat u het wil maken. Het programma maakt voor u het patroon en geeft daarbij direct aan welke kleuren en hoeveel materialen u hierbij nodig heeft. 

Dit resultaat kunt u mailen naar onze winkel (let op! wel even het e-mailadres van PixelHobby wijzigen in info@cre-actief). Na ontvangst van uw patroon nemen wij contact met u op over uw verdere PixelHobby wensen en de (zo beperkt mogelijke) levertijd.

Service: U kunt ons ook een foto sturen (hoge resolutie) die wij dan voor u invoeren in het programma. U geeft op hoe groot u het werk wil maken. U ontvangt van ons dan een (vrijblijvende) prijsopgave.  
 


 Pixelhobby classic geschenksets

 Pixelhobby groeimeter complete sets

 Pixelhobby medaillon startsetjes

 Pixelhobby XL cadeausetjes