Jossy de Roode: Creatief met Geluk

paperback A4 Uitg. Niesje Wolters isbn:9056901516 paperback A4

Jossy de Roode: Creatief met Geluk
euro 9.00 euro 5.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodePaverpol boek Creati
Creatief met geluk
Auteur: Jossy de Roode

Gebruikte materialen: o.a. Formofit zelfhardende klei en Paverpol
Inhoud: "Creativiteit stond vroeger, bij mijn ouders thuis, hoog in het vaandel. Er werd veel aandacht en tijd aan besteed, in welke vorm dan ook. Zelfs Sint Nicolaas-surprises werden ware kunstwerkjes! Steeds meer besefte ik dat zo'n warm en harmonieus gezin een geweldige basis legt voor het verdere leven.
Ik zie vaak genoeg tijdens mijn cursussen en workshops dat veel mensen lijden onder een enorme faalangst. Bang om zich creatief volledig te uiten. Eén van de leuke aspecten van het lesgeven vind ik dan ook om mensen over hun faalangst heen te helpen en ze te begeleiden om hun creativiteit te ontplooien.
Met mijn Oosterse achtergrond en het streven naar harmonie in mijn leven is het niet verwonderlijk dat de Feng Shui richtlijnen mij enorm aanspreken. Toen mij gevraagd werd aan dit boek mee te werken, reageerde ik dan ook spontaan bevestigend.
Onder het energie gevende kristalletje dat ik - sinds ik erover had gelezen in een Feng Shui boek - boven mijn werktafel in mijn atelier hangt, ontstonden de geluksbeeldjes die u in dit boek aantreft."
Jossy de Roode
ISBN 90 5690 151 6
Oorspronkelijkep prijs: € 9,00
Opruimingsprijs: € 2,50