Collall Boekbinderslijm pot 1000gram COLBB1000

pot 1000gram 8711557-404259

Collall Boekbinderslijm  pot 1000gram COLBB1000
euro 15.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeCollall COLBB1000
Collall boekbinderslijm
Veelzijdige witte PVAc lijm voor het lijmen van karton, papier en textiel. Deze sterke lijm droogt transparant op en blijft flexibel. Speciaal bestemd voor het binden en repareren van boeken. Ook geschikt voor scrapbooking, het prepareren van canvas en als bindmiddel voor verven. Gebruiksaanwijzing: eenzijdig inlijmen, goed aanduwen. Indien nodig verdunnen met water. Vochtbestendig en oplosmiddelvrij. Koel en vorstvrij bewaren. Geschikt voor: kinderen vanaf 6 jaar
Vlekken: indien de vlekken nog nat zijn, zijn de vlekken met koud water af- en uitwasbaar
Soort lijm: Collall Boekbinderslijm is een veelzijdig dikvloeibare witte lijm op waterbasis. (ook wel cacheerlijm genoemd)
Uiterlijk: Dikke witte vloeistof droogt transparant op / Sneldrogend / Flexibel / Waterbestendig / Droogtijd: ca 1 uur
Oplosmiddel: Water
Hoofdbestanddeel:  Polyvinylacetaat
PH: 5 - 6
Soortelijk gewicht: 1,10 kg/dm³
Lijmverbruik: Circa 200 gram per m2.
Toepassing: Voor het lijmen van karton, papier en textiel.
Geschikt voor: Het binden en repareren van boeken / Scrapbooking / journaling / impregneren en prepareren van canvas / als bindmiddel met pigment voor het maken van verven / Door zijn flexibiliteit is de lijm tevens uitermate geschikt voor modelbouw voor het plakken van rails.
Verwerking: De te lijmen materialen dienen droog te zijn. De lijm dik aanbrengen door kwasten of dompelen. Bij stofverwerking alleen het karton inlijmen.
Allergenen: Bevat CMIT/MIT en 1,2-benzisothiazol-3(2H)-one. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Reinigen: Gereedschap kan gereinigd worden met water, alleen wanneer de lijm nog nat is. Een synthetisch wasmiddel kan eventueel aan het water worden toegevoegd. Vlekken van de lijm die zijn opgedroogd, drenken in warm water en daarna verwijderen met een borstel.
Tip
Boekbinderslijm is een transparant, elastisch opdrogende PVAc-lijm voor garenloos boekbinden, kartonnage,bindmiddel voor verven en als preperatiemiddel voor doek.
- Bij stofverwerking altijd enkel het karton inlijmen.
- De lijm is vochtbestendig, oplosmiddelvrij en te verdunnen met water.