Hobbyzine plus 22 Wintersports

A4 Tijdschrift (jan-febr'18) A4 tijdschrift H201801, incl. label DIEYCD10122, 4 knipvellen

Hobbyzine plus 22 Wintersports
euro 5.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode8718715047532
HZ01801

We hebben de eerste echt winterse dagen inmiddels achter de rug. Voor velen is dat genieten van de prachtige plaatjes buiten maar anderen houden er he-le-maal niet van en kunnen niet wachten tot de eerste krokussen weer bloeien. En die tweedeling vind je ook een beetje terug in deze nieuwe Hobbyzine+, een beetje winter én een beetje lente.
We starten met de winter… Voor de liefhebbers van sneeuw, skiën of schaatsen heeft Jeanine’s Art een erg leuke Wintersports Collectie gemaakt. Ontworpen in lekker frisse kleuren die je terug vindt in de 3D-afbeeldingen, het Paperpack en het borduurgaren. Bijpassende Dies en stempels maken de collectie compleet. Niet alleen leuk voor de actieve wintersporter maar zeker ook alle fans die straks aan de buis gekluisterd zitten voor de Olympische Winterspelen.
En dan mag het lente worden… bijvoorbeeld met de nieuwe collectie Early Spring van Precious Marieke. Ga aan de slag met de prachtig getekende sneeuwklokjes, krokussen en tulpen. Alles uiteraard in de mooie kleuren die we van Marieke kennen. Diezelfde kleuren komen weer terug in het Paperpack, de kartonpakketten en het borduurgaren. 7 sets Dies en 2 verschillende stempelsets maken de collectie compleet. Het voorjaar komt er vanzelf mee in huis. Ook de rubriek ‘Uit de oude doos’ staat in het teken van de lente. We hebben de serie Spring van Amy Design weer uit de kast gehaald en er zijn, in combinatie met recentere producten, verrassend nieuwe creaties mee gemaakt door onze auteurs.
En onze eigen Lilly Luna heeft weer nieuwe avonturen beleefd. Ze is dit keer zelfs in Parijs geweest. Geniet van de mooie knipvellen die ervan verschenen zijn.
Uiteraard ontbreken de vaste items niet in deze uitgave. De rubrieken met de nieuwe artikelen van Docrafts, Staedtler, Marabu, Nellie Snellen, JEJE en Marianne Design hebben hun vaste plekje gekregen en niet te vergeten alle patronen die je nodig hebt om de afgebeelde creaties zelf te kunnen maken, de 4 gratis knipvellen en de gratis Die die je bij deze uitgave vindt.
Genoeg voor vele uurtjes creatief plezier. Geniet ervan!!

Hobbyzine