Mod Podge CS15067/3113-017 Photo Transfer Medium, fles 236ml

236ml/8oz 236ml/8oz. geschikt voor harde oppervlakken en textiel (licht en donker)

Mod Podge CS15067/3113-017 Photo Transfer Medium, fles 236ml
euro 14.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode028995150678
VAE: SKU: 3113-017

Mod Podge Foto transfer middel voor het overbrengen van foto's. Maak eerst een fotokopie (laser) . Gebruik het op harde oppervlakken of textiel wat met de hand wordt gewassen.

Mod Podge Photo Transfer Medium is een speciale formule waarmee je laserprints of -kopieën van foto’s kunt overbrengen op verschillende ondergronden zoals hout, glas, metaal, textiel en meer. Personaliseer knutselprojecten met je favoriete afbeeldingen, breng foto’s over op bijvoorbeeld kussens of tote bags, versier meubels, houten fotolijstjes of blikken doosjes. Mod Podge Photo Transfer geeft een dekkend resultaat, waardoor de hele afbeelding inclusief de gekleurde achtergrond overgenomen wordt op de ondergrond. Hierdoor is Mod Podge Photo Transfer perfect te gebruiken voor zowel lichte als donkere ondergronden. Dit in tegenstelling tot Mod Podge Image Transfer Medium waarbij de ondergrond zichtbaar blijft. De formule is het beste te gebruiken op een harde ondergrond en heeft een matte afwerking.

De Mod Podge formules zijn een lijm, sealer en vernis in één die speciaal ontwikkeld zijn voor decoupage projecten. Iedere Mod Podge formule heeft dezelfde drie eigenschappen, je kunt het gebruiken als transparante lijm, sealer én vernis op vrijwel alle materialen. Denk aan hout, glas, papier, papier mache, foam vellen, piepschuim, (sommige) plastics, textiel, canvas, aardewerk, metaal en nog veel meer. Mod Podge is beschikbaar met verschillende afwerkingen zoals mat en glans (gloss). Daarnaast zijn er voor bepaalde projecten speciale formules, zoals Mod Podge Outdoor, Mod Podge Dishwasher Safe en Mod Podge Fabric. Zo is er voor ieder project een geschikte formule!

Onderstaande tip krijgt u van ons:

Voor wie gewend was met Chemage foto's over te zetten. Nu Chemage niet meer verkrijgbaar is, is dit een goede vervanging. Werk op dezelfde manier zoals u het gewend was.

Dus bijvoorbeeld op kaarsen (of andere ondergrond).
Leg de laserprint afbeelding op een stuk ''anti-plak'' papier
Smeer de afbeelding in met het foto transfer middel.
Doe dit minimaal 3x. En laat tussen iedere laag drogen (tot het transfermiddel transparant is)
Zelf smeer ik 1 x horizontaal, 1x vertikaal en weer een keer horizontaal (dan weet u zeker dat alles goed opgenomen wordt)

Als de laatste laag droog is kunt u de afbeelding omkeren (zorg dat er geen medium aan de andere kant van het papier komt) en met lauw water en een sponsje de papierlaag wegrubbelen.
Laat drogen en herhaal deze laatste actie indien nodig (witte waas weghalen).

Daarna smeert u de ondergrond (hout, kaars, glas, textiel enz.) in met het transfermedium op de plaats waar de afbeelding moet komen.

Leg nu de ontstane film van de afbeelding in de natte transfermedium op de ondergrond en wrijf goed aan (hoeft nu niet met de afbeelding naar beneden, kan gewoon naar voren).
Nog een laagje medium eroverheen om netjes af te werken en klaar is uw fototransfer.