Pebeo Ceramic colour 45ml (keramiek verf)

Pebeo Ceramic verf.

Lakachtige kleuren voor keramiek, terracotta, plastic, aardewerk, hout, metaal, canvas...

Dekkend en extreem glanzende (gelakte), solventgebaseerde kleuren (olieverf, kwasten reinigen met reukloze terpentine), ideaal voor het decoreren van keramiek.
Ceramic kan ook op ongeglazuurd keramiek, terracotta en hout worden gebruikt (na eerst Ceramic Filler Undercoat aan te brengen) en zelfs op canvas.
Zeer goede lichtechtheid.

Om de helderheid van applicaties op poreuze oppervlakken te maximaliseren, is het aan te raden om voorafgaand aan het schilderen een laag van de Ceramic Filler Undercoat aan te brengen.

Penselen e.d. reinigen met (reukloze) terpentine.
Pebeo Ceramic is niet geschikt voor in de keramiek oven. Is alleen ''koud'' te gebruiken. Reeds gebakken keramiek kan hiermee wel mee beschilderd worden.

Dekkende en zeer heldere alkydverf op basis van olieverf (lakafwerking), ideaal voor het decoreren van keramiek. Kan worden gebruikt op terracotta, hout en zelfs op doek.
Zeer goede lichtechtheid.
Mengbaar met elkaar.
Droogtijd: 2 uur.
Volledig droog na 10 uur.
Droogtijd kan variëren afhankelijk van de dikte van de applicatie, de temperatuur en luchtvochtigheid van de ruimte waar het product wordt aangebracht.
Verdunner: Geurloze Mineral Spirit of (reukloze)terpentine kan worden gebruikt.
Verzorging (versierd oppervlak): na het drogen zijn de kleuren bestand tegen krassen en wassen in koud water (niet laten weken).
Bestand tegen ruitenreiniger.
De met keramische kleuren versierde voorwerpen mogen niet worden gebruikt voor dagelijks gebruik (consumptie) en mogen niet in contact komen met levensmiddelen. Ceramic is alleen bedoeld voor decoratieve doeleinden.