Bookies, beestachtige boekenleggers haken. Jonas Matthies

paperback Forte creatief, paperback, 17 verschillende modellen, paperback, 112pagina's

Bookies, beestachtige boekenleggers haken. Jonas Matthies
euro 17.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcodeean: 9789462502109
Deze beestachtig leuke boekenleggers houden precies bij waar je was gebleven. Met veel charme en humor wachten ze geduldig tussen de pagina’s van je boek tot je verder leest. En ze toveren ook nog eens een glimlach op je gezicht als je ze ziet.
Er zijn zeventien verschillende dieren, van Louis de vegetarische leeuw tot Simone het schaap dat wolven dresseert, van Flavio de globetrotterende flamingo tot Harrie de hond die mensenfluisteraar is, Voor iedere lezer vind je een passende bookie!
Met de heldere en uitgebreide stap-voor-stap beschrijvingen heb je deze kleine helpers in een handomdraai gehaakt. Geef ze als motivatie aan kleine lezertjes of maak ze voor familie en vrienden als origineel cadeau.

Voorzichtig, verslavingsgevaar – het blijft zelden bij één bookie!

Over de auteur:
Jonas Matthies is geboren en getogen in Berlijn. Na de middelbare school is hij gaan reizen, en ontdekte toen dat hij dat het liefst de rest van zijn leven bleef doen.
Hij volgde opleidingen in webdesign en online marketing, zodat hij overal op de wereld zou kunnen werken. In de online wereld maakte hij kennis met amigurumi haken en was meteen onder de indruk van de hoeveelheid creatieve modellen die er te vinden zijn. Hij ging zelf ook met de haaknaald aan de slag en kwam als echte boekenwurm op het idee om boekenleggers te gaan haken – en dan geen gewone  boekenleggers, maar speciale, die passen bij het thema amigurumi. En toen hij op een dag vanuit zijn hangmat op  Bali een aantal gekko’s bekeek, was het idee voor de eerste boekenlegger geboren!