Decopatch decoupage papier (rijstpapier)



Decopatch decoupage papier (bedrukt rijstpapier, flinterdun en soepel) kan worden toegepast op alle materialen (papier mache, hout, plastic, ijzer, glas, piepschuim ofwel styropor of polystyreen). Het scheurt niet en de kleuren lopen niet uit. Van alle soorten, van alle trends, polka stippen of strepen, pop versie of Savannah... Er is iets voor alle decoraties! Zeer eenvoudig toe te passen dankzij haar finesse en haar kracht wanneer het op uw werkstuk is aangebracht.
ieder vel is ca. 30x40cm groot (A3 formaat)

PAPIER VOOR ALLE OPPERVLAKKEN: Décopatch papier past zich perfect aan aan de vorm van allerhande objecten (vlak of onregelmatig) en kan gebruikt worden op allerhande ondergronden (papier-maché, hout, plastic, ijzer, glas, polystyreen, metaal, terracotta, keramiek, kurk, enz.)
PERFECT AFGEWERKT: Een zeer dun papier, gemakkelijk aan te brengen en erg duurzaam eens gelijmd. Décopatch papier is het enige papier dat zorgt een perfect gladde afwerking van al uw creaties, het lijken wel echte schilderijtjes!
ECOLOGISCH: Met Décopatch kunt u een oud meubelstuk nieuw leven inblazen, teruggevonden schatten moderniseren, een origineel cadeau bedenken en maken voor een verjaardag, een huwelijk...
EENVOUDIGE TECHNIEK: Décopatch richt zich zowel naar kinderen vanaf 5 jaar als naar volwassenen. Stap 1: Scheur of knip een paar stukjes Décopatch papier van ongeveer 2x2 cm. Stap 2: Breng de PaperPatch vernislijm (niet meegeleverd) aan op het te versieren oppervlak. Stap 3: Leg een stukje papier op het gelijmde oppervlak en doe er een twee laag lijm overheen. Stap 4: Herhaal dit proces door de stukjes papier te overlappen totdat het voorwerp geheel of gedeeltelijk bedekt is.
EEN PAPIER VOOR ALLE GENERATIES: Kinderen vanaf 5 jaar of volwassenen, beginners of gevorderden, Décopatch is geschikt voor alle leeftijden en alle niveaus! GEPRODUCEERD IN FRANKRIJK: Décopatch is een Frans merk dat deel uitmaakt van de Clairefontaine Rhodia groep. Wij bieden kwaliteitsproducten voor personalisatie, decoratie en vrije tijd.