Edding 4200 porselein brushpen


Porselein beschilderen en decoreren - met de edding 4200 porselein-penseelstift (De pennen na het gebruik horizontaal bewaren.)

Koffiebekers, vazen of eierdopjes: met de nieuwe edding 4200 porselein-penseelstift kunt u alle mogelijke objecten uit porselein beschilderen en decoreren – en dat heel uniek. De inkt schittert echter niet alleen op porselein, maar ook op geglazuurd keramiek en ovenvast glas. Het product moet korte tijd in de oven waardoor het uithard, hierdoor heb je blijvend plezier van je gedecoreerde producten. Doordat het is uitgehard zijn uw liefdevol gedecoreerde spullen vaatwasmachinebestendig. De edding 4200 porselein-penseelstift kleurt met zijn flexibele penseelpunt zowel vlakken als ook hele fijne creaties. Ook beginners halen bij het beschilderen van porselein snel mooie resultaten, doordat de crèmeachtige verf voor een gelijkmatig, briljant kleurresultaat zonder uitlopen zorgt. Indien kleurvlakken elkaar overlappen, kunt u het beste eerst één kleurlaag laten drogen, voordat u de volgende kleur aanbrengt. In totaal 15 kleuren. De porseleintekenpennen worden in drie op elkaar afgestemde setvarianten aangeboden.
Tips voor gebruik:
Reinig het object vóór het decoreren grondig in de vaatwasser en gebruik een reinigingsmiddel of brandspiritus om vingerafdrukken of vetsporen te verwijderen.
Zorg er bij het decoreren voor dat er geen onnodige vingerafdrukken onder de inkt komen. Voordat u het product in de oven uithard, moet u de beschildering eerst 15 minuten laten drogen. Bij 160 °C in een voorverwarmde oven 25 minuten laten uitharden en in de oven laten afkoelen.
Gebruik de penseelstift uitsluitend voor decoratieve doeleinden. Vermijd het decoreren van gedeelten van het porselein die worden gebruikt om te snijden, eten of drinken. Decoreer bijvoorbeeld dus alleen de rand van een bord of de buitenkant van een mok.
Dagelijkse reiniging: voorkom wrijving, contact en schuren door het object zodanig in de vaatwasser te plaatsen dat het niet in contact komt met ander aardewerk of bestek.

Producteigenschappen
Variabele lijndikte door penseelpunt ca. 1-4 mm
Verkrijgbaar in 15 kleuren
Gebruik: na het beschilderen van porselein, geglazuurd keramiek of ovenvast glas kort laten drogen, bij 160°C in een voorverwarmde over 25 minuten laten uitharden; dan is de beschildering vaatwasmachinebestendig.
Pen horizontaal bewaren
Kleur: reukvrije pigmentkleuren op waterbasis
Vervangende punten: geen

Handige hulpmiddeltjes om direct mee te bestellen vind u ook hier:
zoals,een flesje alcohol om het porselein te ontvetten, vetvrij transferpapier om een patroon op een lichte of donkere ondergrond over te zetten, een oventhermometer voor de exacte termperatuur