Pebeo Vitrea160 Glasverf vaatwasmachine bestendig

De Vitrea 160 glasverf kleuren combineren professionele kwaliteit en gebruiksgemak.

Na 40 minuten bakken op 160°C in een huishoudoven wordt de diepte van de kleur versterkt en zijn de verven vaatwasserbestendig.
Wanneer toegepast op glas en kristal zorgt de transparantie van Vitrea 160 kleuren ervoor dat u optimaal kunt profiteren van het licht.
Vitrea 160 kan echter ook worden aangebracht op andere thermostabiele oppervlakken die bestand zijn tegen een temperatuur van 160°C.
Vitrea 160 zijn gebruiksklare kleuren.
Of ze nu alleen of samen worden gebruikt, u bent volledig vrij om te experimenteren met de effecten en technieken van de verven.
Het glanzende of matte uiterlijk van de kleuren zorgt voor een oneindige variatie aan licht- en schaduweffecten.
Na het bakken zijn de kleuren uitzonderlijk intens en lijkt het alsof het glas van zichzelf al deze tint had.

Waarschuwing! Om veiligheidsredenen is het absoluut noodzakelijk de aanwijzingen op het etiket op te volgen.

GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING Vitrea glasverf op waterbasis

Productbeschrijving
Ontdek de Vitrea 160-serie van Pébéo, een verf die speciaal is ontworpen om glas te versieren met een transparante en getinte uitstraling in de massa. Deze verf van professionele kwaliteit biedt levendige en heldere kleuren en helpt unieke en artistieke stukken te creëren. Met Vitrea 160 kleuren tovert u uw glasobjecten om tot echte kunstwerken. Of het nu gaat om het decoreren van glazen, vazen, verlichtingsarmaturen of andere glazen objecten, deze verf biedt een glanzende, matte of moiré afwerking, afhankelijk van uw artistieke voorkeuren. Om uw creaties te bevestigen en hun weerstand tegen de vaatwasser te garanderen, plaatst u ze eenvoudig 40 minuten in de huishoudelijke oven bij een temperatuur van 160 ° C. Door dit bakken kan Vitrea 160-verf versmelten met het glas, wat zorgt voor een langdurige hechting en een professionele afwerking. Of u nu een fervent amateur of een professionele kunstenaar bent, de Vitrea 160-serie biedt u een uitzonderlijk kleurenpalet om uw creativiteit op glas uit te drukken. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van dit schilderij en creëer unieke stukken die een artistiek tintje aan je interieur geven.
Aquarel, zonnegeel, voor glas, transparant met uitstekende lichte grip, glanzende afwerking.

Eigenschappen
Basis: Water

Formaat: 45 ml

Product EAN: 3167861110013

Aanwijzingen
Voordat u Vitrea 160 aanbrengt, volstaat een eenvoudige ontvetting met alcohol.

Zet het versierde voorwerp in de koude oven. Zodra de temperatuur van 160°C is bereikt, bak je 40 minuten. Open aan het einde van het bakken de oven en laat het voorwerp binnenin afkoelen om thermische schokken te voorkomen.

Alleen oppervlakken die niet bedoeld zijn om in contact te komen met voedsel, moeten worden versierd. Er is geen gevaar bij het drinken uit een glas versierd met Vitrea 160 als de toepassing min of meer 1 cm van de rand stopt (principe van mosterdglas). Niettemin hebben migratietests uitgevoerd door een geaccrediteerd laboratorium aangetoond dat accidenteel contact van versierde gebieden met voedsel geen gevaar voor de gezondheid oplevert.